Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"bezpieczeństwo żywności"
26 wyników
[1-20] [21-40]

1. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Jabkowski D., Szalaty N., Wiza P. Poziom świadomości konsumentów w zakresie terroryzmu żywnościowegojako przykład współczesnego zagrożenia dla przemysłu rolno-spożywczego pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Kraciuk J. Bezpieczeństwo żywnościowe Polski na tle wybranych krajów Europy Wschodniej pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Poczta-Wajda A. Miary i wymiary bezpieczeństwa żywnościowego pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Boczar P. Białko roślinne – źródła, koszty produkcji i jakość pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Maciejewski G. Ekonomiczna dostępność żywności w państwach Unii Europejskiej pdf
6. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Kułyk P., Michałowska M. Uwarunkowania i kierunki zmian w spożyciu żywności w województwie lubuskim pdf
7. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Kowalczyk S. Wolny rynek a bezpieczeństwo żywności w epoce globalizacji pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Kohtamäki N. Rola ekspertów w procesie legitymizacji działań Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Obiedzińska A. Wpływ strat i marnotrawstwa żywności na bezpieczeństwo żywnościowe pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Lutsiy K. Obecny stan rozwoju branży mięsnej na Ukrainie pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Szalonka K., Witek L. Percepcja zdrowej żywności a zachowania konsumentów pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Kaczorowska J., Kowrygo B. Konsumencka gotowość do realizacji zrównoważonego wzorca spożycia żywności pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Lipińska I. Prawno-ekonomiczne aspekty problematyki ograniczania ryzyka w produkcji rolnej na przykładzie rozwiązań w wybranych państwach pdf
14. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Ozimek I., Szlachciuk J. Postrzeganie jakości i bezpieczeństwa żywności przez młodych konsumentów pdf
15. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Gródek-Szostak Z., Niemiec M., Sikora J., Szeląg-Sikora A. Global G.A.P. w produkcji pierwotnej jako element bezpieczeństwa w łańcuchu dostaw żywności pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Knapik W. Innowacje produktowe i procesowe w aspekcie zrównoważenia ekonomiczno-społecznego uwzględniającego bezpieczeństwo żywności – studium przypadku – propozycja nowych rozwiązań pdf
17. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2015
Pawołek J. Zmiany samowystarczalności żywnościowej krajów Unii Europejskiej pdf
18. Zarządzanie Finansami i Rachunkowość, 2014
Fylyuk G., Pimenova O. Pomoc publiczna a rolnictwo: analiza doświadczeń w Niemczech pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2013
Górecki J., Halicka E. Globalne bezpieczeństwo żywnościowe świata w świetle prognozowanych trendów rozwoju rolnictwa w latach 2020–2050 pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2012
Czekaj M., Żmija J. Wspólna Polityka Rolna a rozwój drobnych gospodarstw rolnych pdf